Георги Димитров Адвокати

Георги Димитров Адвокати

Надица Димовска Адвокат

Надица Димовска Адвокат

Специјализација

Ја фокусира својата работа во областа на трговското, граѓанското право и работните односи, со особен акцент на парнични постапки. Екстензивното искуство во парниците и стопанските парници го стекнала преку застапување на најреномираните Македонски компании.

Професионално членство

Адвокатска комора на Македонија, Ротари Клуб Скопје Парк.

Кариера

Пред да се приклучи кон тимот на Георги Димитров Адвокати во почетокот на 2010 година, работела во Секретаријатот за европски прашања во рамките на Владата на Република Македонија и во адвокатска канцеларија специјализирана за граѓански постапки.

Лични податоци

Родена на 10.05.1984 година во Скопје, Македонија каде и живее. Студирала на Универзитетот Св. Кирил и Методиј. Слободното време го исполнува со активности во Ротари Клуб Скопје Парк, фитнес и аеробик.

Контакт

DimovskaN@dimitrov.com.mk